Infographics

Lange teksten zijn soms lastig te begrijpen en zeker om te onthouden. Door van lange teksten een visuele “handleiding” te maken, word het een stuk begrijpelijker. Het begrip "infographic" kan je zien als de tekening het woord te laten doen. Met weinig woorden en duidelijk sprekende afbeeldingen word een stuk tekst veel aantrekkelijker en word makkelijker onthouden.

Een infograpic kan je overal van maken. Een speciale gebeurtenis, leerwerk voor school, een bestelproces, een diagnose, een presentatie van een bedrijf of een uitleg van een product. Hoe gaat het maken van een infographic in zijn werk? Samen met jou als klant zetten we de wensen op papier. Wat voor materiaal gaan we gebruiken, wat moet er worden gemaakt, alles is te bespreken! Na alle informatie te hebben verzameld maak ik een proefschets. Zo blijf jij als klant helemaal betrokken bij het proces. Na de proefschets doen we eventuele aanpassingen en zal ik de uiteindelijke infographic maken. 

Ben je als student op zoek naar hulp bij leren? Geen probleem! Samen maken we een plan voor jouw leerdoel. Ik geef je tips en trucs om als beelddenker uiteindelijk zelf aan de slag te gaan om lange teksten om te tekenen. Zo kan je uiteindelijk zelf aan de slag om alles in het dagelijkse leven makkelijker te kunnen onthouden! Alles wat je nodig hebt is pen en papier! 

Heb je vragen of interesse in een infographic? Stuur mij een berichtje via het contactformulier en dan maken we snel een afspraak!