Wie ben ik?

Ik ben Eline Kaptein, getrouwd en drie prachtige kinderen. Thuis hebben we ook een flinke beestenboel. Kortom, voldoende materiaal en ideeën om te tekenen.

Jong geleerd is oud gedaan

Ik ben al jong begonnen met tekenen.  Eindeloos stripboeken natekenen, zo ben ik begonnen met de eerste afbeeldingen te tekenen. De Asterix en Obelisk stripboeken kan ik inmiddels wel dromen! Maar het heeft me wel geholpen om steeds beter te gaan tekenen.  Op latere leeftijd ben ik overgestapt op het tekenen met grafiet potlood. Daar ben ik blijven hangen, het tekenen van dieren met potlood is echt mijn passie. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het tekenen van vogels en dan met name roofvogels.

Tekst in beeld

Sinds we weten dat mijn dochter net als ik een beelddenker is, heb ik ook tekeningen ontwikkeld voor beelddenkers. Het omzetten van grote lappen tekst naar plaatjes, kort gezegd komt het daar op neer. Beelden maken grote stukken tekst een stuk fijner om te lezen. En het is een stuk makkelijker om te onthouden! Zo ben ik tegenwoordig  op meerdere vlakken bezig met kunst. Samen met www.merelskunst.nl hebben we een leuke boekenserie ontwikkeld en heb ik voor diverse bedrijven lange teksten omgezet in een aantrekkelijke tekst met illustraties.  Voor bedrijven is een visuele ondersteuning ook makkelijker én aantrekkelijk. Zo heb ik diverse diagnoses als: Autisme, Hoogsensitief en Hoogbegaafd mogen uittekenen.

Op maat

Tekenwerk is voor iedereen toegankelijk. Ben je als bedrijf op zoek naar een logo of visuele ondersteuning bij lange teksten? Of wil je als school hulp voor beelddenkers die moeite hebben om de lesstof te onthouden? Of als ben je voor jezelf op zoek naar een mooie herinnering van mens of dier? Bij artbyeline kan je altijd terecht voor speciale ontwerpen én vragen. Ik denk graag met je mee.

Wil je graag een tekening laten maken? Heb je een maatwerk vraag? Neem dan contact op via mijn contactformulier, dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.