Wie ben ik?

Welkom op de site van Art By Eline.

Ik ben Eline Kaptein, getrouwd en drie prachtige kinderen. Thuis hebben we ook een flinke beestenboel. Kortom, voldoende materiaal en ideeën om te tekenen.

Jong geleerd is oud gedaan

Ik ben al jong begonnen met tekenen.  Eindeloos stripboeken natekenen, zo ben ik begonnen. De Asterix en Obelisk stripboeken kan ik inmiddels wel dromen! Maar het heeft me wel geholpen om steeds beter te gaan tekenen.  Op latere leeftijd ben ik over gestapt op het tekenen met grafiet potlood. Daar ben ik blijven hangen, het tekenen van dieren met potlood is echt mijn passie. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het tekenen van vogels en dan met name roofvogels.

Tekst in beeld

Sinds we weten dat mijn dochter net als ik een beelddenker is, heb ik ook tekeningen ontwikkeld voor beelddenkers. Het omzetten van grote lappen tekst naar plaatjes, kort gezegd komt het daar op neer. Beelden maken grote stukken tekst een stuk fijner om te lezen. En het is een stuk makkelijker om te onthouden! Zo ben ik tegenwoordig  op meerdere vlakken bezig met kunst. Samen met www.merelskunst.nl hebben we een leuke boekenserie ontwikkeld en heb ik voor diverse bedrijven lange teksten omgezet in een aantrekkelijke tekst met illustraties. 

Op maat

Voor beelddenkers geef ik op maat hulp bij het leren omdenken. Hoe kan je lange teksten makkelijk leren door er plaatjes van te maken. Voor bedrijven bied ik maatwerk voor het  het uittekenen en aantrekkelijk maken van lange teksten. Daarnaast maak ik met pastelkrijt en grafiet potlood portetten van mensen en dieren. In mijn shop kan je diverse cadeau’s, posters, tekeningen en boeken vinden.

Ik hoop dat je op mijn site terecht kan voor al je tekenvragen! Wil je graag een tekening laten maken? Heb je een maatwerk vraag? Neem dan contact op via mijn contactformulier. 

wie-ben-ik